Sleep de afbeelding om te draaien

Piedro Kinderschoenen 1116301910 9237 Zilver

Artikelnummer: 10143

Niet in voorraad

Normale prijs: € 119,95

Special Price € 59,95

wijdte: Smalle schoenen
Deel dit product:

Productomschrijving

Piedro schoenen 1116 301910 Zilver

Alle pluspunten van dit model onder elkaar:

Hielstuk; De hielstukken (contreforts) van Piedro zijn kenmerkend doordat ze extreem sterk zijn, daarnaast vormen ze goed naar de voeten maar moeten ze wel echt eerst ingelopen worden! het hielstuk zorgt ervoor dat kinderen recht op hun voeten blijven lopen omdat het hielbeen mooi recht wordt gezet en gehouden.

Pasvorm; Piedro maakt gebruik van 4 breedtematen. Dit model is wijdte maat 3.5, deze valt dus smal.

lederen schoenen; Piedro maakt uitsluitend gebruik van de zwaarste en meest stevige leder soorten die er verkrijgbaar zijn. Natuurlijk zit dit op het begin niet altijd even lekker, maar zodra de schoenen ingelopen zijn vormen ze volledig naar de voet en zitten de schoenen als gegoten!

Kurk voetbed; Het voordeel van kurken voetbed is dat het stevig is en mooi naar de voet vormt. Een ander groot voordeel is dat het veel plek in beslag neemt en dat de voetbedden aan te passen zijn. Dit bekend dat de schoenen een stuk smaller zijn door de dikke zool, maar dus ook een aanzienlijk stuk breder gemaakt kan worden doormiddel van de zool eenvoudig dunner te schuren! Daarnaast is de zool zodanig aan te passen dat hij aangepast kan worden naar een halve zool waardoor de schoen dus nog een stuk breder wordt.

Specificaties

Merk Piedro
Materiaal Leer
Voetbed Heel uitneembaar voetbed
Neus Stoot rand
Grootte Valt normaal
Loopzool Volledig rubber
Kleur Zilver
Wijdte Smalle schoenen
Geslacht Meisjes